Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   17:54
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Alcover, quan es va fer batlessa el 1992
15/10/2022 | 12:03
Mor Isabel Alcover, primera batlessa de Sóller
saveu.cat

Sóller ha despertat avui amb la trista notícia de la desaparció d'Isabel Alcover Rotger, la primera dona que ha ostentat el càrrec de batlessa a Sóller.

Nascuda el 1936, va estar implicada en la política fins que va donar el salt a l'activitat pública a partir dels anys vuitanta del segle passat de la mà d'Unió Mallorquina. No va ser fins l'any 1992, quan a través d'una moció de censura va descavalcar l'aleshores batle Joan Arbona per convertir-se amb la primera batlessa del municipi.

A partir d'aquest moment, Alcover va treballar activament en la política municipal sent batlessa i posteriorment formant part d'un pacte de progrés que va governar Sóller en diverses legislatures. Alcover va abandonar la vida política el 1999 i d'aleshores ençà estava retidada de l'activitat pública.

L'Ajuntament de Sóller ha emès una nota en la que expressa el seu dolor per la desaparició de la batlessa. Alcover va rebre un homenatge per part del consistori al costat de la resta de batles que han governat a Sóller en els més de 40 anys de democràcia. Una de les seves darreres aparicions va ser l'any 2019 amb motiu del 40 aniversari dels ajuntaments democràtics en un reportatge que va sortir publicat al "Diario de Mallorca" al costat de la resta de batles que ha tengut el nostre municipi.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a