Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 5 de març de 2024   |   15:51
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Uns nins al centre escolar fornalutxenc
12/10/2022 | 11:45
El Govern reconeix l'escola infantil de Fornalutx
saveu.cat

El Consell de Govern ha acordat aquesta setmana la creació de l’escola infantil de primer cicle Sa Rutlana de Fornalutx, de titularitat de l’Ajuntament del municipi.

El centre té autoritzats els ensenyaments de primer cicle d’educació infantil a dues unitats: una unitat agrupada de 0 a 2 anys (amb un màxim de 10 places escolars) i una de 2 a 3 anys (amb un màxim de 17 places escolars).

Aquest centre és resultat del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Fornalutx i el Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, per millorar l’oferta de places públiques de primer cicle d’educació infantil, per atendre així les necessitats de Fornalutx, i afavorir també la qualitat educativa dels centres.

L’autorització s’atorga una vegada que la Conselleria d’Educació i Formació Professional ha verificat que l’escola té la distribució d’espais adient per complir amb la finalitat que es descriu.

Aquest reconeixement permetrà que l’escoleta pugui accedir als ajuts de la Conselleria d’Educació i Formació Professional per a les escoletes públiques autoritzades, alhora que permetrà l’accés gratuït a les famílies d’infants matriculats a tercer d’educació infantil.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a