Divendres, 19 d'abril de 2024   |   00:32

Imatge del partit del Sóller disputat a Manacor.
10/10/2022 | 11:00
El Sóller cau derrotat a Manacor
SaVeu

El C.F. Sóller va caure derrotat de nou aquest passat dissabte a Manacor. Al partit que feia referència a la cinquena jornada de la temporada, els sollerics varen perdre per un resultat de 3 a 1. Dos gols marcats pels locals a la recta final de l'enfrontament varen deixar els tres punts a Manacor.

El partit es presentava com una dura prova per als sollerics. El conjunt dirigit per Miquel Soler es desplaçava a Manacor amb la il·lusió de sumar punts després d'haver aconseguit la primera victòria de la temporada tan sols una setmana abans davant la seva afició al Camp den Maiol. A més, el recent ascendit Inter Manacor es trobava en la mateixa situació que els de la Vall, amb quatre punts a la taula classificatòria, puntuació que els situava a la mateixa zona que els sollerics. L'objectiu de sumar contra un rival directe com l'inter Manacor era primordial.

El partit corresponent a la cinquena jornada de la Tercera Divisió va començar amb molta intensitat per part dels dos conjunts. Els dos equips sabien que tenien opcions de guanyar, i sortiren des de l'inici a cercar la victòria. Ambdós conjunts varen disposar d'ocasions de gol des de l'inici, fet que provocà que els gols començaren a arribar als primers minuts de partit. Al minut 11, el jugador local Carles Fernández aconseguí marcar el primer gol de l'enfrontament per posar l'1 a 0 al marcador favorable als manacorins. El Sóller reaccionà pocs minuts després, ja que al minut 17 Miquel Àngel Bosch marcà l'empat a 1. El jugador del Sóller es troba en un excel·lent moment de forma, ja que suma tres dianes al seu casiller en aquest inici de temporada, totes elles marcades en els tres darrers enfrontaments. Des del moment de l'empat a 1, els dos conjunts volgueren protegir el resultat, i les ocasions es varen reduir. Amb aquest resultat es va arribar al descans del partit.

A la segona part, els dos conjunts varen disposar de diverses ocasions, però els gols no arribaven i l'empat a 1 seguia al marcador. Ja a la recta final de partit, els locals pogueren resoldre el partit amb dos gols. Primer, al minut 82 el jugador de Manacor David Turmo marcà el 2 a 1, gol que va fer molt de mal als sollerics. Amb un C.F. Sóller volcat a l'atac cercant l'empat, l'Inter Manacor aprofità els espais que deixaren els de Miquel Soler a la defensa per marcar el 3 a 1 al minut 95, el qual va anar a càrrec del bigoletjador del partit Carles Fernández.

Nova derrota per al conjunt de la Vall, que es queda de moment en 13a posició amb quatre punts a la taula classificatòria. El pròxim dissabte a les 16 hores, el Sóller rep al Camp den Maiol el Portmany, conjunt que tampoc ha iniciat la competició de la millor manera, ja que suma tres punts que el col·loquen en 15a posició.