Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 5 de març de 2024   |   15:34
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
La campanya del patinet arranca aquest octubre
04/10/2022 | 15:43
La Policia posa l'ull als patinets
saveu.cat

La Policia Local posarà en marxa una campanya de control sobre l'ús dels patinets elèctrics per Sóller. La campanya arrancarà aquest octubre sent informativa i acabarà en el desembre amb la imposició de sancions als pilots infractors. A la vegada, obrirà un registre en el que s'hi anotaran els conductors reincidents que hagin estat advertits prèviament pels agents de l'autoritat.

La campanya, que també es farà extensiva a les bicicletes, té com a finalitat posar fre a la circulació d'aquest tipus de vehicles per damunt les voreres, zones peatonals o transitant en direcció prohibida. També farà incís en l'ús correcte de llum davanter i posterior així com la utilització de guardapits reflectants en el crepuscre, la nit i l'alba. En el cas de les bicicletes la campanya farà incís en l'ús del casc obligatori en els menors de 16 anys.

En el cas particular dels patinets, l'actuació policial també anirà encaminada cap a altres eixos, com ara la prohibició existent de circular per vies interurbanes, l'ús d'auriculars o telèfons mòbils mentre s'està conduint o que hi vagin dues persones a sobre. El regidor de Governació, Carlos Darder, ha explicat que l'ús del patinet ha anat a més en els darrers anys i que els agents han comprovat com s'ha incrementat l'ús inadequat d'aquest tipus de vehicles en les vies urbanes de Sóller, un fet que, segons ha recordat, es pretén corregir amb la campanya que durà a terme la Policia.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a