Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   18:34
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Imatge de la instal·lació amb l'edifici de serveis en primer pla, i al fons, les noves pistes i la pèrgola.
02/10/2022 | 09:30
El Club de Tennis projecta ampliar les seves instal·lacions
SaVeu


El Club Tennis Sóller ha presentat a l’Ajuntament un projecte per ampliar les instal.lacions esportives del Puig que contemplen la construcció d’un edifici auxiliar, dues noves pistes per a la pràctica del pàdel i el cobriment d’altres dues pistes.

Aquest és, en resum, la iniciativa que fa uns dies els representants d’aquest club varen presentar a membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sóller, que té com a finalitat incrementar l’oferta esportiva de l’equipament que funciona baix una concessió administrativa.

D’acord amb els plànols presentats a l’Ajuntament, els responsables del club volen fer créixer les instal.lacions del Puig en dos aspectes. Per una banda, proposen la construcció de dues noves pistes per a la pràctica del pàdel que s’ubicarien al costat de les ja existents. A la vegada, el projecte contempla construir una pèrgola que serviria per cobrir les dues pistes que ja actualment estan operatives, de manera que serien funcionals durant els dies de mal temps.

Sense cap dubte, la novetat més important que presenta el projecte és la construcció d’un edifici auxiliar de nova planta. D’acord amb la proposta que el club ha fet arribar a l’Ajuntament s’ubicaria en uns terrenys que confronten amb les pistes de tennis que actualment no tenen un ús assignat. Es tracta d’un edifici de planta baixa més un pis que acolliria serveis com recepció i bar, magatzem, sala de personal, oficines, banys i vestidors masculins i femenins, un bany adaptat a persones amb minusvalidesa i una sala recreativa.

La proposta que s’ha cursat a l’Ajuntament preveu que la inversió a realitzar aniria íntegrament a càrrec del concessionari de la instal.lació.

En estudi

Fonts de l’Ajuntament de Sóller han explicat que la proposta presentada per l’empresa concessionària es sotmetrà a estudi tècnic per determinar la seva viabilitat tant tècnica com jurídica, tenint en compte que els espais que es volen utilitzar per ampliar les instal.lacions confronten amb el jaciment arqueològic del Puig, una zona que urbanísticament està catalogada i protegida per la normativa municipal.

Per altra banda, està la qüestió del finançament i les possibles contraprestacions a canvi de fer la inversió que, des de les Cases de la Vila, han apuntat que hauria d’anar aparellat a un allargament de la concessió administrativa ja que el cost hauria de ser assumit pel concessionari, que és el promotor de la proposta. No obstant això, les fonts consultades han explicat que el projecte es sotmetrà als estudis necessaris que determinarien la viabilitat de prorrogar la concessió més enllà de la data fixada en el contracte ara en vigor.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a