Divendres, 19 d'abril de 2024   |   09:47

Els onze elegits per Miquel Soler per jugar contra el Sant Jordi.
26/09/2022 | 16:50
El Sóller suma el primer punt de la temporada
SaVeu

El C.F. Sóller va aconseguir ahir sumar el primer punt de la temporada contra el Sant Jordi. Després d'haver iniciat el campionat amb dues derrotes consecutives, el conjunt dirigit per Miquel Soler va poder inaugurar la puntació a la taula classificatòria d'aquesta temporada 2022/2023.

El partit es presentava com un partit clau, encara que ens trobéssim tan sols a la tercera jornada de lliga. El rival fou el Sant Jordi, conjunt que tampoc havia sumat encara cap punt, fet pel qual es tractava d'un rival directe contra el que era important sumar, com a mínim, un punt.

Cal destacar que el partit es va jugar al camp del Collerense. L'enfrontament no es va poder disputar al camp del Sant Jordi perquè li estan canviant durant aquestes setmanes la gespa.

El camp neutral del Collerense va acollir una primera meitat igualada, en la que els dos conjunts varen disposar de diverses ocasions que no aconseguiren transformar. Es varen notar les dues derrotes que havien encaixat cada un dels equips, les quals varen provocar que els conjunts juguessin amb cert respecte. Al minut 45 de partit, el Sant Jordi aconseguí marcar l'1 a 0 per adelantar-se al marcador.

Durant la segona part, els sollerics anaren a cercar l'empat, proposant un major joc ofensiu que va ajudar a que disposessin de més jugades perilloses a la porteria contrària. La pilota no volia entrar, però el conjunt de la Vall ho seguia intentant. Fins que al minut 83 de partit, fou el jugador visitant Miguel Àngel Bosch qui va aconseguir marcar el gol de l'empat. Amb aquest resultat es va arribar al final del partit, i els sollerics pogueren tornar a Sóller amb el primer punt de la temporada a la butxaca.

El pròxim cap de setmana el conjunt dirigit per Miquel Soler disputarà la quarta jornada com a local al Camp den Maiol. Els de la Vall s'enfrontaran el diumenge a les 17 hores contra el Platges de Calvià, complicat rival que durant els tres primers partits ha sumat una victòria, un empat i una derrota. S'espera un gran ambient al Camp den Maiol per ajudar a seguir sumant punts i poder escalar posicions a la taula classificatòria de la Tercera Divisió.