Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 de juliol de 2024   |   10:53
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
Un cartell informatiu a Sa Cala.
25/09/2022 | 09:30
Deià indaga d'on provenen uns vessaments a Sa Cala
SaVeu

L’Ajuntament de Deià i el cos dels Agents de Medi Ambient del Govern estan duent a terme els treballs d’investigació per determinar l’origen d’un abocament d’aigües fecals que afecta la zona marítima de Sa Cala.

Per dur a terme els treballs, aquests dies s’ha abocat a diferents punts de la xarxa un colorant amb la finalitat d’intentar situar el punt exacte on es produeix.

Segons ha informat el batle de Deià, Lluís Apesteguia, els abocaments fecats “es venen produint des de fa alguns anys, però aquest estiu han estat molt importants”. Per això, el municipi ha requerit la col.laboració dels agents de Medi Ambient per tal de localitzar-lo.

El batle ha explicat que existeixen tres sospites sobre la procedència: que l’aigua que acaba a la mar provengui de la planta de depuració del municipi, que sigui una fuita de la xarxa de clavegueram o que sigui un habitatge particular el que aboqui les aigües brutes cap a la mar.

La utilització del colorant facilitarà les labors de recerca, ja que d’aquesta manera es podrà acotar el punt, sempre que l’origen sigui la xarxa municipal o l’estació de depuració.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a