Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   17:46
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Castañer i Mateu, avui, a l'Ajuntament
22/09/2022 | 09:20
La Vila agraeix l'ampliació horària del TIB
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller ha manifestat avui el seu agraïment a la Conselleria de Transports després d'haver ampliat els horaris del bus fins a la mitjanit en el trajecte entre Sóller i el Port. La regidora de Serveis Socials, Llum Castañer, ha expressat la seva gratitud al director general de Transports del Govern, el solleric Jaume Mateu, la predisposició de l'administració autonòmica d'implementar l'ampliació horària que es va fer efectiva la setmana passada.

El Govern preveu que l'horari nocturn del bus es consolidi en la propera temporada d'estiu a l'espera de tenir els resultats de la prova que s'està fent aquestes setmanes, ha explicat Mateu. Per la seva banda, Castañer ha incidit que la mesura beneficia a turistes, treballadors i joves en els seus desplaçaments entre els dos nuclis poblacionals.

El ple de l’Ajuntament de Sóller va aprovar fa alguns mesos una moció a instàncies de Més per Sóller que reclamava una ampliació del servei de bus. Tota la corporació es va sumar a aquesta reivindicació en la que també es demanava que l’ampliació horària també abastàs la ruta que va entre Sóller i Palma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a