Els onze jugadors titulars del primer partit de la temporada a Can Maiol.
19/09/2022 | 11:00
El Sóller encaixa la segona derrota consecutiva
SaVeu

El Sóller va debutar ahir diumenge com a local a Can Maiol contra el Llosetense. El conjunt dirigit per Miquel Soler no va obtenir el resultat desitjat, encaixant la segona derrota consecutiva, amb un resultat de 1 a 3, en aquest inici de lliga.

El complicat Llosetense va arribar ahir a Sóller amb la intenció de sumar la primera victòria de la temporada, després d'haver empatat a 1 a la primera jornada contra el Santanyí. El partit es presentava complicat per als sollerics ja que el conjunt visitant és un experimentat i dur equip que l'any passat es va classificar per jugar els play offs d'ascens de categoria.

Durant la primera part del partit no hi va haver clares ocasions. Els dos equips intentaren aplicar el plantejament practicat durant la setmana, però les ocasions no arribaven. Fins que al minut 45, en la darrera ocasió de la primera part, el conjunt llosetí va aconseguir adelantar-se al marcador gràcies a un llançament de falta per posar el 0 a 1 amb el que s'arribaria al descans a Can Maiol.

Als primers minuts de la segona part, l'àrbitr va xiular un polèmic i discutit penal a favor del Llosetense. El jugador visitant no va fallar en l'execució d'aquest i transformà la pena màxima per posar el 0 a 2 al marcador. El Sóller va intentar reaccionar, i un gol del local Aldo Díaz donava opcions al conjunt solleric de lluitar pels primers punts de la temporada. El conjunt dirigit per Miquel Soler va disposar de diverses ocasions que no va poder transformar a la porteria rival. Ja al descompte del partit, el Llosetense va marcar l'1 a 3 amb el que sentenciaria el partit amb el que s'obria la temporada de Tercera Divisió al Camp den Maiol.