Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 de juliol de 2024   |   11:11
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
El cel roman molt ennigulat
14/09/2022 | 15:43
De calor insuportable a alerta per pluja
saveu.cat

Sóller està vivint un dels dies més caloros de l'estiu com a conseqüència de la intensa humitat. I això que es produeix després d'una nit tòrrida en la que els termòmetres han arribat a marcar una temperatura de 34'5 graus com els que s'han registrat l'estació automàtica de l'Agència Estatal de Meteorologia. El vent de Xaloc ha propiciat el denominat efecte Foenh que ha fet pujar el termòmetre a uns valors poc habituals per aquesta època de l'any i ha fet baixar la humitat de l'aire.

La borrasca atlàntica que aquests dies està travessant la península és la responsable d'aquesta situació perquè està impulsant vents del sud i del sud-oest que han propiciat un increment de les temperatures. A l'estació termopluviomètrica de Sa Vinyassa la temperatura s'ha situat per damunt els 33 graus durant bona part de la nit. La temperatura mínima de la passada matinada ha estat de 27 graus.

Al llarg de la jornada d'avui la humitat ha pres força i l'AEMET ha activat l'alerta groga per fortes plogudes i tempestes, una situació que mantendrà fins divendres.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a