Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   19:41
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
March i el batle, avui dematí
14/09/2022 | 15:24
Fornalutx tendrà una escola més àmplia
saveu.cat

Fornalutx tendrà una escola més àmplia. El conseller d'Educació del Govern, Martí March, ha visitat avui Sa Rutlana on el seu departament gairebé 700.000 euros en la futura construcció d'un edifici de nova planta per ampliar la capacitat del centre.

A la visita han estat acompanyats del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, i pel batle, Francesc Marroig.

El projecte de reforma i ampliació consisteix en la construcció d’un nou edifici de dues plantes que dotarà el centre de sis noves aules.

Amb un pressupost de més de 689.000 euros i un termini d’execució de vuit mesos una vegada iniciades les obres, aquesta nova infraestructura donarà resposta a les necessitats educatives del municipi i beneficiarà als més de 35 alumnes que té al centre i, als de futur. 

Aquesta actuació de reforma i ampliació del CEIP Fornalutx dotarà el centre d’un nou edifici de dues plantes (PB+1), que tindrà sis noves aules i una superfície construïda de 383m2.

El projecte té previst la construcció del nou edifici de dues plantes a la zona ocupada actualment per l’aula unitària, fet que implica la demolició d’aquest edifici i dels vestuaris i aules de suport existents.

El nou edifici planteja un accés des del nivell on se situa actualment l’aula d’educació infantil i un segon accés a traves d’una passadís  des del carrer de sa Rutllana, que a la vegada farà de porxo de l’accés de la planta baixa.

A més, es distribuirà en dues plantes i s’organitzarà respecte d’un eix central ocupat pel distribuïdor i els accessos, des del qual s’accedirà a les aules i la zona de serveis.

Cada planta disposarà de tres aules de grup, si bé les aules de planta baixa estaran separades per envans mòbils acústics  que permeten crear-ne una de sola polivalent amb una superfície total de 95,35m2.

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Illes Balears.

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a