Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 29 de marē de 2023   |   15:45
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
El tennis taula instal·lat a la plaēa dels Estiradors.
15/08/2022 | 09:30
Sóller crearą sis espais exteriors per a la prąctica d'esport
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller crearà un total de sis nous espais esportius a l’aire lliure que suposaran una inversió global de 145.000 euros, uns diners que es finançaran a través d’un pla d’ajudes promogut pel Consell de Mallorca.

Segons va donar a conèixer el regidor d’Esports, Miquel Nadal (PP), les instal·lacions es crearan a espais de titularitat municipal. Així, al recinte de l’Infante Lois s’habilitarà un parc saludable i un altre per a la pràctica de la calistènia. Al poliesportiu des Puig es crearà una nova pista per a la pràctica de l’skate, mentre que al costat del pavelló de Son Angelats hi construirà un mòdul esportiu que comptarà amb una pista de futbol sala i una altra per a la pràctica del bàsquet. Finalment, al parc de Sa Calatrava s’adequarà un parc saludable inclusiu, el qual estarà habilitat perquè persones amb la mobilitat reduïda puguin fer exercicis de manteniment.

El regidor d’Esports va explicar que els serveis municipals han treballat per donar forma al projecte que aquests dies se li donarà entrada al Consell de Mallorca. De fet la junta local de govern li va donar el vist-i-plau en la seva reunió de dimecres. Totes aquestes inversions tenen com a finalitat fomentar la pràctica de l’esport a tots els grups d’edat la població.

La iniciativa va ser aprovada recentment pel Consell de Mallorca, que va acordar destinar una línia dajuts de 5’2 milions d’euros a la construcció d’equipaments esportius al’aire lliure, dels que Sóller en rebrà 145.000. La resta de municipis també s’hi podran acollir, però rebran un ajut inferior d’acord amb la seva població.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a