Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 7 de desembre de 2023   |   07:25
 
Enquesta  
Estàs d’acord que l’Ajuntament instal·li càmeres de videovigilància per evitar l’abocament de residus a la via pública?


No
 
Un termòmetre al carrer de Sa Filadora
10/08/2022 | 16:21
El pitjor està per arribar
saveu.cat

La intensa calor no afluixarà aquests dies, ni a prop fer-s'hi. Així ho indica l'Agència Estatal de Meteorologia que pronostica que en els propers dies les temperatures poden assolir uns valors màxims de fins a 40 graus a les hores centrals del dia. Tant és així que per demà s'ha decretat l'alerta groga per altes temperatures.

Les previsions a més llarg termini, ja de cara a la propera setmana, auguren un descens tèrmic significatiu i fins i tot no es descarta que es pugui registrar alguna precipitació. Mentrestant no arribi aquest descens de les temperatures que es pronostica, la calor tornarà ser la protagonista tant de dia com de nit.

Durant la passada matinada, la temperatura mínima s'ha situat en les 23'4 graus a Sóller, mentre que al Port ha estat de 25 graus, una de les més elevades registrades a l'illa. Des de finals de juny, les temperatures nocturnes són elevades, el que ha propiciat que pràcticament durant un mes i mig s'hagin registrat nits tropicals de forma seguida.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a