Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de desembre de 2023   |   11:08
 
Enquesta  
Estàs d’acord que l’Ajuntament instal·li càmeres de videovigilància per evitar l’abocament de residus a la via pública?


No
 
El taxímetre d'un dels vehicles de servei públic de Sóller.
31/07/2022 | 09:30
La Federació Hotelera reclama una solució al problema del taxi
SaVeu

La Federació d’Empreses Hoteleres de Mallorca (FEHM) ha instat l’Ajuntament de Sóller a donar una solució a la problemàtica que envolta el sector del taxi i la creació de llicències temporals per incrementar la flota. A la vegada, l’entitat que dirigeix la sollerica Maria Frontera, ha demanat una trobada amb les autoritats municipals per abordar dels problemes que la falta de taxis genera als clients que s’allotgen als establiments hotelers del municipi.

A través d’una missiva que ha estat remesa al batle, la patronal hotelera de Mallorca es fa ressò de les queixes que han cursat els hotelers sollerics en relació al “deficient” funcionament del servei de taxis al municipi. Per aquest motiu, la patronal reclama a l’Ajuntament una “solució immediata” a aquest problema i demanen una reunió per abordar en deteniment el servei de taxi que es presta a Sóller. A més, la FEHM reclama a l’Ajuntament que faci una revisió del funcionament dels taxis i de la metodologia que posa en pràctica el sector per donar cobertura al servei públic.

A més de les reivindicacions tècniques, la patronal hotelera de Mallorca insta l’Ajuntament a “activar tots els mecanismes” encaminats a crear noves llicències per incrementar el nombre de taxis en servei a Sóller. Emperò, l’Ajuntament no té previst a curt termini crear les llicències de temporada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a