Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 7 de desembre de 2023   |   06:55
 
Enquesta  
Estàs d’acord que l’Ajuntament instal·li càmeres de videovigilància per evitar l’abocament de residus a la via pública?


No
 
Aguiló, en una foto recent al Port de Sóller
18/07/2022 | 15:38
Aguiló es postula per assumir Medi Ambient
saveu.cat

Sebastià Aguiló s'ha postulat perquè l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament passi a les seves mans. La regidoria ha quedat temporalment orfena després que el seu titular, Joan Ruiz, dimitís de tots els seus càrrecs i de l'acta de regidor la setmana passada.

Aguiló és titular de les àrees d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i ha explicat que "el que seria més lògic seria que l'àrea de Medi Ambient la dugués el mateix regidor per la vinculació que tenen aquestes dues àrees". En opinió del regidor seria el "més coherent".

El cas és que l'equip de govern està desflorant la margalida per determinar quins regidors assumeixen les funcions que fins fa uns dies assumia Joan Ruiz. A hores d'ara es coneix que Carlos Darder assumiria Béns i Serveis, una de les àrees de Ruiz, mentre que la de Medi Ambient i la batlia del Port quedarien encara per perfilar.

Per la seva banda, la substituta de Ruiz, Llum Castañer, assumiria la cartera de Serveis Socials que actualment gestiona Carlos Darder.

Per altra banda, demà la plenària de l'Ajuntament es reuneix en sessió extraordària per donar compte de la dimissió de Joan Ruiz. Posteriorment el municipi sol.licitarà les credencials per a la seva substituta que assumirà el càrrec de regidora en un proper ple. Aleshores el batle Carles Simarro ja haurà perfilat com es distribueixen els càrrecs en el si de l'equip de govern.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a