Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 de juliol de 2024   |   10:01
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
Un operari accedint dins el teatre
05/02/2022 | 09:00
El Defensora entra en obres
saveu.cat

Dos anys i dos mesos després, l?activitat ha tornat al?interior del teatre municipal Defensora Sollerense. Aquests dies s'han iniciat els preparatius perquè ben aviat els paletes puguin reprendre les obres de rehabilitació de l'edifici que es van haver de paralitzar el desembre del 2019.

Els primers treballs que ja s'han començat a fer aquesta setmana consisteixen a muntar les estructures de les bastides que serviran perquè els operaris puguin accedir a totes les parts de l'edifici. A l'anterior fase es van realitzar diverses demolicions que no van quedar finalitzades, van explicar fonts de l'ajuntament de Sóller, per la qual cosa l'accessibilitat a la part alta de l'edifici es veu limitada.

Per part seva, el regidor de Patrimoni, Jaume Bestard, ha explicat que aquests dies els tècnics de l'ajuntament, el de l'empresa adjudicatària del projecte i els arquitectes que supervisaran la seva execució, estan ultimant els detalls de la planificació dels treballs que se'n van a executar al llarg dels propers mesos. Segons va indicar, es van detectar algunes divergències entre les previsions i els treballs executats al recinte cultural en què ara es treballa per resoldre-les.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a