Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 de juliol de 2024   |   11:11
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
La presidenta Francina Armengol
02/02/2022 | 16:01
Armengol culpa a Bauzá
saveu.cat

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha acusat el govern del PP de José Ramón Bauzá de ser el culpable de la condemna a pagar més de 90 milions d'euros a la promotora de la urbanització Muleta II. La propietària dels terrenys va dur el Govern als tribunals per haver incomplit l'acord transaccional amb el que l'administració li reconeixia els drets urbanístics sobre Muleta. 

Armengol ha assegurat que "salvar el patrimoni paisatgístic de les Illes és incomparable amb allò que significa la construcció i el deteriorament d'espais que després no són recuperables". Així ho ha expressat la presidenta, en declaracions als mitjans, en ser interpel.lada per la sentència condemnatòria del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) al Govern per incomplir un acord transaccional amb l'entitat Birdie Son Vida en què reconeixia la qualificació de sòl urbà dels terrenys de Muleta II de Sóller.

"Nosaltres evidentment respectem les sentències que puguin emetre els tribunals, no la compartim i la recorrerem", ha assenyalat la presidenta. Armengol ha considerat que "és molt important la protecció d´aquest espai natural" i ha censurat que "les decisions va prendre el govern de Bauzá varen ser absolutament equivocades".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a