Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   18:53
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La lectura del manifest, avui dematí
25/11/2021 | 10:33
Sóller s'adhereix al lila
saveu.cat

Sóller s'ha adherit avui a la celebració dels actes propis del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones. Ho ha fet amb la lectura d'un manifest a les portes de les Cases de la Vila i continuarà després amb un minut de silenci en record de les víctimes.

Les Illes Balears recorden els darrers assassinats masclistes de Warda i Elena encara en la memòria col·lectiva, així com de les 41 dones assassinades, víctimes de violència masclista, des que hi ha registre, entre elles la sollerica Maria Rosa Martínez, l'any 2014.

L'Ajuntament de Sóller reitera amb aquests actes el seu compromís amb la prevenció, la detecció i l’eradicació de la violència masclista i la reparació dels danys a les víctimes.

També els centres escolars del municipi cleebren activitats contra la violència masclista, perquè s’acabi la neutralitat i l’equidistància i que tothom planti cara a aquesta xacra, sota el lema promogut enguany des del Govern Balear: "Prou de neutralitat davant la violència masclista. Planta-hi cara!".

La lectura del manifest que s'ha llegit avui dematí a les Cases de la Vila ha comptat amb la presència del pare de Maria Rosa Martínez, assassinada per la seva parella fa set anys.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a