Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 3 de desembre de 2022   |   17:45
 
Enquesta  
Ha de cedir l’Ajuntament de Sóller el retaule de les Escolàpies a la Parròquia perquè el col·loqui a l’església del Port?


No
 
Castañer am el marxandatge del 25N
23/11/2021 | 15:33
Sóller, contra la violència a les dones
saveu.cat

Sóller commemorarà aquest dijous, 25N, el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones amb diverses activitats per sensibilitzar la població que s'estendran durant tota la jornada.

Les activitats arrancaran a partir de les 11 del dematí amb la lectura d'un manifest davant les Cases de la Vila i li seguirà un minut de silenci que es durà a terme a migdia, segons ha informat la regidora de Participació, Mar Castañer. Durant tota la jornada, a la plaça de la Constitució hi haurà una taula informativa per donar visibilitat al dia internacional des de la qual es distribuirà marxandatge relacionat amb el 25N, com ara llaços, bosses reutilitzables o bolígrafs. 

Totes les activitats es duran baix el lema "Stop Agressions sexistes" que enguany ha promogut l'Ajuntament. Enguany Sóller es converteix en el primer municipi de Mallorca que s'ha adherit a la campanya promoguda pel grup Atresmedia "Municipis contra el maltractament. Tolerància 0".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a