Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 de juliol de 2024   |   09:32
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
L'agent covid i el regidor de Governació
22/11/2021 | 15:55
Sóller compta amb una agent covid
saveu.cat

Sóller compta amb la primera agent covid que aquests dies s'ha integrat en el cos de la Policia Local. L'agent tendrà com a funció reforçar, complementar i enfortir els ajuntaments de les illes a l'hora de vetllar per al compliment de les mesures per combatre la pandèmia per coronavirus.

L'agent sollerica ha estat assignada a la Policia i en breu disposarà d'un uniforme identificador diferent al que utilitzen els agents policials. Estarà en servei fins al desembre de 2022 i, segons ha informat el regidor de Governació, Carlos Darder, el municipi no descarta incorporar un segon agent. El cost salarial de la treballadora va a càrrec de les Cases de la Vila, ha informat.

El Govern ha creat el cos d'agents COVID per pal·liar la manca de policies locals als pobles i reforçar i complementar algunes de les seves tasques. La seva funció serà la de fer complir les normes als ciutadans, dirigir trànsit en el casc urbà, actuar davant un acciodent o controlar els aforaments, entre d'altres. En canvi, ni podran realitzar detencions ni intervenir en fets delictius perquè no tenen la categoria de policia local.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a