Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 5 de març de 2024   |   15:13
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Els Reis d'Orient, l'any passat a la seva arribada al Port.
19/11/2021 | 11:40
La Cavalcada seguirà el guió de l’any passat
SaVeu

Tal i com va passar a la Cavalcada de Reis del passat mes de gener, els infants no s’hauran de moure gaire dels seus domicilis per poder veure l’arribada dels Reis d’Orient el proper dia 5 de gener. La regidora de Festes de l’Ajuntament de Sóller, Mar Castañer (PP), ja treballa en el disseny de la futura cavalcada, que tendrà un format molt similar a l’anterior. Assegura que d’aquesta manera s’eviten les multituds i es protegeixen els infants, i que també ha optat per repetir el format de l’any anterior perquè “va agradar molt a la gent”.

Dissenya també altres activitats a desenvolupar al voltant de les festes de Nadal, d’entre les quals hi ha diverses novetats.

A partir del 4 de desembre

El dissabte 4 de desembre és el dia escollit per procedir a l’encesa dels llums de Nadal. Serà precisament el dia en el qual arrancarà una nova edició de la Fira de la Il·lusió, centrada un any més en crear un clima propici perquè els sollerics facin les compres en el comerç local i per contribuir al clima nadalenc. La fira comptarà amb diverses actuacions musicals de grups locals, així com actuacions de circ adreçades especialment als infants i joves de la localitat.

Nit de Nadal i Cap d’Any

Una de les novetats de les festes de Nadal serà la celebració d’una vetllada a la Plaça de la Constitució la Nit de Nadal, just en acabar la celebració de Matines a la Parròquia de Sant Bartomeu, protagonitzada per grups musicals locals.

Una celebració similar tendrà lloc el dia 31 de desembre a la nit, després de la suspensió de l’any passat. Els grups La Rumba Nostra i Dirty Jobs seran els encarregats d’acompanyar els sollerics en l’entrada al nou any 2022.

Els Reis d’Orient

Pel que fa a l’arribada dels Reis d’Orient, com és habitual aquests estaran precedits pels patges que arribaran primer per recollir les cartes dels infants sollerics. L’acte s’ha programat pel diumenge 2 de gener. A les 11 hores els emissaris dels Reis d’Orient arribaran a l’Estació del Tren de Sóller per recollir les missives dels infants del nucli urbà, en una festa que acabarà amb una actuació musical; mentre que a les 15:30 hores arribaran al Port, recolliran les cartes a l’interior de la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort i celebraran una festa al pati del col·legi Pere Cerdà.

Serà el preàmbul de la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener, que enguany tendrà un disseny molt similar al del passat mes de gener.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a