Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 20 de gener de 2022   |   11:50
 
Enquesta  
Ha d’escometre l’Ajuntament de Sóller la renovació del mercat municipal amb fons propis, després de la denegació de l’ajuda europea?


No
 
Moment del trasllat del ferit
18/11/2021 | 15:23
Laboriós rescat en un torrent
saveu.cat

El Cos de Bombers de Mallorca ha procedit al rescat d'un home de 56 anys a qui li va caure una pedra de grans dimensions a les cames mentre estava fent una excursió al Torrent des Racó, a Fornalutx.

Segons han informat fonts de Bombers Mallorca, els fets es varen produir devers les 17.30 hores d'ahir dimecres, quan l'acompanyant de la víctima, que es desplaçar fins a trobar cobertura telefònica, va avisar els serveis d'emergència.

L'home, un excursionista experimentat, era dins del torrent quan va tenir l'accident, cosa que va impedir que es poguessin activar els mitjans aeris de rescat. Per això, el parc de Bombers de Sóller va haver de desplaçar-se fins al lloc i traslladar-lo fins a l'ambulància. Posteriorment va ser evaquat a l'hospital. Donades les difícils condicions del rescat, la maniobra no va finalitzar fins a les 23.30 hores.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a