Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 20 de gener de 2022   |   12:24
 
Enquesta  
Ha d’escometre l’Ajuntament de Sóller la renovació del mercat municipal amb fons propis, després de la denegació de l’ajuda europea?


No
 
Els participants a la reunió d'avui
17/11/2021 | 15:21
El conveni amb Educació es manté
saveu.cat

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, s’ha reunit avui amb el batle de Sóller, Carles Simarro, amb l’objectiu de fer un seguiment de l’execució del conveni signat entre les dues administracions el mes de maig de 2019 per a  la millora dels centres educatius del municipi. A la reunió han participat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, el gerent de l’IBISEC, Miquel Coll, i la regidora d’Educació i Hisenda de Sóller, Andrea Pomar.

Cal recordar que el Govern i l’Ajuntament varen signar un conveni de col·laboració pel qual es preveuen un conjunt d’obres d’ampliació i millora per valor de 3 milions d’euros a quatre centres educatius de Sóller a executar en un període de tres anys. El conveni preveu que l’Ajuntament s’encarregui de la redacció dels projectes.

Degut a les dificultats per fer el projecte de substitució de les finestres del CEIP Es Puig per part del consistori, des de l’IBISEC es va assumir aquesta tasca i es va dur a terme. Actualment ja està finalitzada i ha suposat una inversió de 315.529 euros. La Conselleria també ha dut a terme el projecte de condicionament del pati del CEIP Pere Cerdà, pressupostat en 50 mil euros. A més, també s’està redactant el projecte del gimnàs per al mateix centre

A la reunió d’avui des de les dues administracions s’ha refermat el compromís per tirar endavant el que es recull al conveni i s’ha acordat activar la pròrroga de tres anys prevista a l’acord en cas que sigui necessari per poder dur a terme totes les actuacions previstes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a