Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de desembre de 2021   |   09:34
 
Enquesta  
Estàs d’acord en la creació del vial peatonal que uneixi Gran Via i l’aparcament de Cetre per dins Can Pitera?


No
 
El torrent Major ple d'aigua, avui
10/11/2021 | 14:58
Per poc no es desborda
saveu.cat

Sóller acumulava fins a les 12 hores del migdia un total de 178 litres de pluja, un fet que ha tengut el seu reflex en la pràctica totalitat de torrents de la conca que han revengut amb força. Tant és així que el torrent Major ha estat a pocs centímetres de desbordar-se al seu pas pel Camp de sa Mar en una zona on periòdicament s'hi registren incidències quan es registren precipitacions importants.

Les previsions meteorològiques per les pròximes hores apunten a un empitjorament del temps, la qual cosa durà aparellades noves precipitacions. Les autoritats recomanen a la població romandre als seus domicilis i evitar sortir a l'exterior a no ser que sigui necessari.

Durant tot el dematí, els serveis municipals han treballat per tal de recuperar la normalitat a les zones més afectades on s'han produït despreniments de marges o embussos a la xarxa d'embornals. Els serveis d'emergències han hagut d'atendre diverses cridades per inundacions de baixos i soterranis.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a