Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de desembre de 2021   |   09:21
 
Enquesta  
Estàs d’acord en la creació del vial peatonal que uneixi Gran Via i l’aparcament de Cetre per dins Can Pitera?


No
 
Captura de pantalla d'un vídeo que mostra una cascada
09/11/2021 | 21:56
Tromba d'aigua a la vall
saveu.cat

Sóller i especialment Fornalutx han registrat importants precipitacions durant aquesta jornada. Les plogudes s'han fet intenses aquest vespre fins al punt que s'han registrat diverses incidències provocades per les plogudes. A Fornalutx els carrers han canalitzat gran quantitat d'aigua tot i que a hores d'ara no s'han reportat danys de gravetat ja que s'han precipitat més de 120 litres de pluja per metre quadrat.

A Sóller s'han produït despreniments a la carretera de Palma, a les proximitats de la rotonda de Can Repic, i al camí de Binibassí. Els efectius d'emergències han hagut de realitzar diverses sortides per atendre cridades que alertaven de petites inundacions. La Policia Local ha reforçat el torn amb més personal en previsió que es puguin registrar noves incidències, ja que les previsions apuntent que les fortes plogudes i les tempestes es podrien repetir durant aquesta nit.

A Sóller s'havien recollit fins a les 21 hores del vespre 93 litres per metre quadrat; a Sa Capelleta, 121; al Mirador de ses Barques, 120 i a la zona del Coll den Pastor, 122.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a