Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de desembre de 2021   |   08:06
 
Enquesta  
Estàs d’acord en la creació del vial peatonal que uneixi Gran Via i l’aparcament de Cetre per dins Can Pitera?


No
 
La barriada de Santa Catalina
08/11/2021 | 08:15
El PI no vol terrasses a Santa Catalina
saveu.cat

El grup municipal del PI ha presentat una moció que serà debatuda en el ple de demà en la que insta l'Ajuntament a suprimir les terrasses dels carrers de Catalina d'Alexandria, Santa Apol.lònia i Sant Ramon de Penyafort a partir de l'any 2022. A la vegada, aquesta formació proposa a l'Ajuntament que declari aquests tres carrers "lliures d'ocupació i es destinin íntegrament als pas de vianants i al gaudi dels veïnats".

La proposta que realitza el partit regionalista suposaria la supressió de les concessions administratives de les terrasses ja concecides en aquests carrers de la barriada de Santa Catalina. En el seu escrit, el PI insta a que l'Ajuntament faci ús de la seva "discrecionalitat" a l'hora d'atorgar ocupacions de la via pública i reclama que a partir del proper any "no atorgui cap autorització d'ocupació de la via pública que impliqui ocupar cap tipus de voravia, passeig o zona de trànsit rodat o aparcament" dels tres carrers als que fa referència.

Es dóna la circumstànci que el PI, a través del seu regidor Jaume Bestard, és el que té la potestat sobre l'ocupació de la via pública a través de la Regidoria d'Activitats, Obres i Urbanisme. Fa uns mesos, aquest departament va sotmetre a estudi realitzar una modificació del Pla General per regularitzar la creació de negocis a Santa Catalina en locals que estan per davall del nivell de la via pública. La proposta ha quedat en via morta.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a