Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   06:34

L'onze titular del Sóller d'avui capvespre. (Foto: C.F. Sóller)
06/11/2021 | 20:36
Empat abans de la jornada de descans
J.V.

Repartiment de punts en el partit que han disputat avui capvespre el Poblense i el C.F. Sóller a Sa Pobla. El 0-0 amb el que ha acabat l'enfrontament atorga un important punt als sollerics abans de la jornada de descans que han de complir la propera setmana.

Els de la vall s'han presentat al municipal pobler amb la intenció de sumar algun punt. L'equip local no presenta aquesta temporada el mateix potencial que anys anteriors, i aquesta era una realitat que el Sóller volia aprofitar.

Durant els noranta minuts de joc s'ha comptabilitzat alguna ocasió que hauria pogut desnivellar el marcador. Però la pilota no ha entrat i el partit ha mort amb el mateix resultat que ha començat.

Ara, a l'espera de la resta de partits de la jornada que s'han de disputar demà, l'equip és novè classificat amb divuit punts.