Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   04:52
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
13/07/2021 | 14:54
Ultimàtum als bars de copes
saveu.cat

O eviten les aglomeracions, els incompliments de la normativa sanitària, les molèsties i els renous o estan abocats al tancament. Així ho ha acordat l'Ajuntament de Sóller que farà arribar un ultimàtum als bars de copes del Port de Sóller que darrerament estan causant molts maldecaps a les autoritats policials. Les autoritats han recollit nombroses queixes de veïnats del carrer d'Antoni Montis, una zona on els agents han imposat nombroses sancions per flagrants incompliments, de manera reiterada, a la normativa sanitària, entre d'altres.

El municipi farà arribar aquesta darrera advertència als titulars d'aquests establiments perquè facin complir als seus clients la normativa vigent. Si es detecta que persisteixen el municipi ordenarà el seu tancament temporal com a mesura de càstig, segons han informat fonts de les Cases de la Vila.

L'Ajuntament ha recollit el malestar de veïnats i de les forces de seguretat davant la impotència de fer complir la norma en uns establiments que durant els vespres dels caps de setmana aglutinen a nombrosos clients al seu interior, a les terrasses i als seus voltants.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a