Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   15:08

Marc Esteve, l'autor del gol solleric.
02/05/2021 | 19:14
Un punt més a prop de l'objectiu
J.V.

El C.F. Sóller ha sumat un punt en el partit disputat avui capvespre a Can Maiol davant el Santa Catalina (1-1). L'equip palmesà s'ha avançat a la primera part amb un llançament des del punt de penal, mentre que l'equip solleric ha igualat a la represa amb un gol de Marc Esteve.

El Santa Catalina ha tret or de l'única arribada que ha tengut davant la porteria de Pau Seguí. En una jugada precedida d'una possible falta al centre del camp, un centre lateral ha impactat dins l'àrea a la mà d'un defensa solleric. L'àrbitre ha assenyalat els onze metres i Pau Seguí no ha pogut aturar el llançament.

Minuts abans Marc Esteve havia estavellat una pilota al travesser en l'ocasió més clara del Sóller en tota la primera part.

Ja a la segona part, el cos tècnic ha modificat el seu onze titular i l'equip ja ha tengut més presència en camp contrari. Les ocasions s'han anat succeint fins que Marc Esteve ha empatat. I encara hi ha hagut oportunitats per guanyar el partit. Però el marcador ja no s'ha mogut.

L'empat aconseguit davant el Santa Catalina permet que l'equip es mantengui invicte en aquesta segona fase de la temporada, on el Sóller ha sumat dues victòries i un empat.