Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 19 d'abril de 2021   |   18:28
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
El moment de la trobada de les dues imatges.
04/04/2021 | 11:08
L'Encontre, a l'interior
G.M.

La impossibilitat de celebrar manifestacions religioses a l'exterior d'esglésies i parròquies ha motivat la celebració, avui, dia de Pasqua, de la processó de l'Encontre a l'interior de la Parròquia de Sant Bartomeu.

Les imatges del Jesús Ressuscitat i de la Mare de Déu han recorregut els passadissos laterals de la parròquia i l'encontre s'ha celebrat a l'altura de la primera capella, al davant del portal major, mentre que tota la feligresia romania dreta als seus corresponents bancs.

D'aquesta manera ha començat avui dematí l'Ofici de Pasqua, on s'ha pogut sentir de nou, després d'un any d'absència, el cant del Regina Caeli en la seva versió sollerica.

Culmina així una Setmana Santa que enguany ha pogut recuperar la majoria dels actes que l'any passat havien quedat totalment impossibilitats a causa de la pandèmia i el confinament. Aquest 2021 s'han celebrat tots els actes excepte les processons amb els penitents i els passos.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a