Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 19 d'abril de 2021   |   18:37
 
Enquesta  
Estàs d'acord amb la suspensió dels actes de la Fira: pregó i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Dues ciutadanes realitzant uns tràmits
25/03/2021 | 10:54
El Port estrena oficina municipal
saveu.cat

El Port de Sóller ha estrenat avui una oficina, a mode de sucursal, de l'Ajuntament. Una vella reivindicació dels residents del nucli turístic s'ha vist feta realitat amb la posada en servei d'una oficina que servirà per tramitar documents oficials i expedir certificats sense que els residents del Port s'hagin de desplaçar a les Cases de la Vila.

L'oficina municipal s'ubica provisionalment a l'oratori de Sant Ramon de Penyafort, seu de la Gent Gran, on un funcionari s'hi desplaçarà tots els dimarts i dijous entre les 9:30 i les 12:30 hores. El despatx ofereix l'emissió de certificats, servei de registre, notificació d'incidències i oficina d'atenció dels regidors de l'Ajuntament amb els residents de la barriada.

Properament l'oficina es mudarà al vagó situat al parc escultòric on compartirà dependències amb la que es dedica a informació turística. Diversos regidors de l'equip de govern han acudit avui a l'estrena del nou servei per als veïnats del Port.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a