Diari digital de la comarca de Sˇller
Dilluns, 19 d'abril de 2021   |   16:45
 
Enquesta  
EstÓs d'acord amb la suspensiˇ dels actes de la Fira: pregˇ i investidura de les Valentes Dones i Personatges Infantils?


No
 
Les autoritats durant la visita d'avui dematÝ
23/03/2021 | 15:19
El Port tendrÓ oficina administrativa
saveu.cat

A partir de dijous els residents del Port no necessitaran acudir a l'Ajuntament per realitzar tràmits administratius amb l'administració municipal, en tant que a partir d'aquesta data obrirà al públic l'oficina que romandrà instal.lada a l'oratori de Sant Ramon de Penyafort.

L'oficina servirà per a l'expedició de documents i de registre d'entrada, entre d'altres funcions. A més a més, les cites dels ciutadans del Port amb els regidors de l'Ajuntament es realitzaran a les noves dependències que en pocs dies començaran a funcionar.

El batle Carles Simarro, així com els regidors Mar Castañer, Joan Ruiz i Carlos Darder han visitat avui l'oratori de Sant Ramon per seguir els preparatius tècnics del nou despatx d'atenció al públic que obrirà l'Ajuntament. L'oficina compartirà dependències amb la seu de la Gent Gran del Port, que ocupa l'antic oratori de Sant Ramon.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a