Els jugadors celebrant el segon gol, obra de Bestard.
21/03/2021 | 19:21
El Sóller tomba el líder
J.V.

Un gol de Marc Esteve a la primera part i un de Miquel Bestard a vint minuts del final han servit perquè el C.F. Sóller aconseguís derrotar el líder Andratx en el partit que ambdós equips han disputat avui capvespre al Camp den Maiol. El 2-1 aconseguit pels visitants en el tram final no ha servit per evitar que els homes d'Àlex López sumassin els tres punts.

L'equip ha realitzat un gran partit en el dia que retornava el públic al municipal solleric. El Sóller ha estat millor que l'Andratx, controlant el partit i assumint el domini de la pilota durant les dues parts.

Just al començament del partit, Marc Esteve ha aprofitat una internada per la banda esquerra per marcar l'1-0 des de dins l'àrea petita, mentre que l'Andratx, durant tot el primer període, només s'ha apropat tímidament a l'àrea defensada per Pau Seguí.

A la represa, l'equip solleric ha seguit controlant el partit. L'Andratx ha disposat d'una clara ocasió, mentre el Sóller es mostrava ràpid i inspirat en les seves arribades a la porteria andritxola. La clau del partit s'ha produit a vint minuts del final, quan una treta ràpida de falta ha deixat a Marc Esteve sol davant el porter. La jugada ha acabat amb un clar penal a favor del Sóller. Miquel Bestard no l'ha pogut transformar en primer terme, però sí aprofitant el rebuig del porter.

El 2-0 al marcador ha deixat el partit quasi sentenciat. Però un penal comès dins l'àrea sollerica al minut 78 ha posat l'emoció al partit. El 2-1 s'ha pogut mantenir fins a la finalització del mateix, tot i el sofriment del Sóller a causa de les pilotes penjades pels visitants i l'excessiu temps de descompte que ha donat l'àrbitre.