Divendres, 19 d'abril de 2024   |   06:02

Els dos capitans es saluden abans de començar el partit.
27/02/2021 | 20:26
El C.F. Sóller, golejat pel Constància
SaVeu

El C.F. Sóller no ha pogut donar la sorpresa i superar el Constància a la taula classificatòria. Els d'Inca han aprofitat la inèrcia amb la que arrribaven a la jornada i han encadenat la quarta victòria consecutiva.

El partit ha quedat desnivellat ben aviat. Els sollerics han encaixat el primer gol al minut 3 i ja han vist com tot es feia costa amunt. Els locals han pogut augmentar la diferència als voltants del minut 34, per tal d'arribar amb un 2-0 al descans.

Tot i la millora que s'ha pogut veure després del descans, han estat els locals els que han anotat altres dos gols per deixar un contundent 4-0 en acabar el partit.

El Sóller haurà d'esperar ara al partit Cardassar-Collerense de demà per saber si seguix a un punt de la sisena posició o si s'amplia la diferència amb les places que permetran evitar la lliga de descens.