Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de febrer de 2021   |   22:50
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
El jove Joan Murcia va recollir ahir el premi
23/02/2021 | 15:32
Finalista al concurs d'Aqualia
saveu.cat

Joan Murcia Pascual, alumne del col.legi Es Puig, ha quedat finalista en la 18ena edició del concurs digital infantil que cada any organitza Aqualia per conscienciar i educar als més petits sobre la importància de l'aigua i el treball que hi ha darrere d'obrir l'aixeta i disposar d'aigua de qualitat. El primer tinent de batle de Sóller, Carlos Darder, i el regidor de Medi Ambient i Serveis, Juan Ruiz, acompanyats per la responsable del Servei Municipal d’Aigües, Cristina Forteza, varen entregar una Smart Watch a l'estudiant solleric.

Segons informa Aqualia, la concessionària del servei d'aigües de Sóller, a través d'un comunicat, el jove alumne ha demostrat molta creativitat, a més de conèixer molt bé el cicle integral de l'aigua i com usar-la de manera sostenible per a contribuir a aconseguir els ODS de Nacions Unides. A la web www.aqualiaiods6.com, havien d’anar contestant preguntes sobre la gestió del cicle integral de l'aigua. Les seves respostes els proporcionaven noves peces per a inserir, fins a completar el disseny del seu cartell.

La 18a Edició del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia ha resultat un èxit malgrat desenvolupar-se en el pic de la pandèmia i durant el confinament de famílies i nens. En total www.aqualiaiods6.com ha rebut 6.600 treballs d’alumnes de 3r i 4t de Primària de tots els municipis en els quals l'empresa presta el seu servei. El certamen s'ha consolidat com una eina educativa clau per a inculcar entre els nens el valor de gestionar adequadament el cicle de l'aigua, proporcionant 3.848 hores de formació i entreteniment.

Precisament la situació sanitària ha fet arribar més que mai el Concurs a les llars, acostant els continguts -100% digitals- i el coneixement sobre els ODS i l'agenda 2020 de Nacions Unides no sols als nens, sinó també als seus familiars i a la societat en general.

Des de l’Ajuntament han felicitat al jove artista i s’han mostrat satisfets per participar en aquesta iniciativa d’Aqualia que “representa una oportunitat per a difondre entre els més petits la importància de l'aigua, del seu consum responsable i del treball que hi ha darrere d'obrir l'aixeta i comptar amb aigua de qualitat.”Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a