Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de febrer de 2021   |   23:34
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Imatge d'una processó a Sóller l'any 2019
16/02/2021 | 15:02
Suspeses les processons de Setmana Santa
saveu.cat

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha anunciat aquest dimarts, la suspensió de qualsevol manifestació de pietat popular i d'actes litúrgics i paralitúrgics propis del temps de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua a l'exterior dels temples. Dit d'una altra manera, queden suspeses totes les processons.

"Queden suspeses així les processons de la Setmana Santa d'aquest any", ha matisat el Bisbat en una nota.
Ha afegit el Bisbat que d'aquesta manera, qualsevol acte de devoció i de pietat durant la Quaresma i la Setmana Santa podran tenir lloc únicament a l'interior de les esglésies, sempre respectant la normativa sanitària, els aforaments i la distància personal.

El Bisbat ha assenyalat que el decret s'ha fet públic un cop consultat el Consell Episcopal, els arxiprestos, el Consell Assessor de diaques i laics i el Secretariat Diocesà de formació i acompanyament de confraries i obres, tenint en compte la situació actual i les recomanacions de les autoritats sanitàries. Serà el segon any consecutiu que no es celebren processons de Setmana Santa per culpa de la pandèmia per coronavirus.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a