Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de febrer de 2021   |   22:18
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
Interior del túnel de sa Mola
10/02/2021 | 16:26
Sóller demana millor la cobertura de mòbil
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller remetrà un escrit a el Consell de Mallorca per demanar que es millori la cobertura del servei de telefonia mòbil en diversos trams de les carreteres de la vall que actualment és inexistent amb severes carències.

La junta local de govern va acordar realitzar la petició perquè el Consell ho transmeti a les empreses de telefonia mòbil que operen amb les seves pròpies xarxes.

La regidora d'Hisenda, Andrea Pomar, ha explicat que són tres els trams de carreteres on la cobertura telefònica és nul·la. Un és l'interior de túnel de sa Mola, mentre que els dos restants són a les boques nord i sud del túnel de Sóller. El seu interior, en canvi, sí que està dotat de cobertura per disposar d'equips repetidors.

La regidora ha assegurat que el senyal de mòbil "és una cosa bàsica avui dia en carreteres importants com la que va de Palma a Sóller o la de Sóller al Port", alhora que ha assegurat que "una telefonada podria salvar una vida en cas d'accident".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a