Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de febrer de 2021   |   22:58
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
L'Ajuntament demana que es considerin personal de primera línia.
06/02/2021 | 07:12
Sol·liciten a Salut vacunes per als nou treballadors familiars
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller va sol·licitar a la Conselleria de Salut del Govern Balear que es considerassin personal de primera línia els treballadors familiars municipals que treballen amb ancians.

L’objectiu de l’Ajuntament, segons ha explicat el regidor de Serveis Socials, Carlos Darder (PP), era que poguessin accedir a la vacunació en una de les primeres fases, juntament amb el personal sanitari que treballa en la primera línia de l’atenció als malalts covid.

De fet, Darder ha explicat que un dels usuaris del servei municipal és positiu en coronavirus i, per tant, els treballadors s’exposen al contagi en haver de realitzar labors que precisen d’un contacte molt estret amb el pacient en realitzar tasques d’higiene.

Dader ha explicat que en no haver obtingut resposta de la Conselleria de Salut ha optat per formular una segona petició, consistent en la pràctica habitual de proves setmanals PCR als treballadors familiars. Darder ha explicat que si tampoc no obtenen resposta l’Ajuntament podria gestionar aquesta mesura.

Fins a 90 usuaris

L’Ajuntament compta amb nou treballadors familiars que atenen cada dia entre 8 i 10 usuaris, tots ells de risc. El servei arriba a unes 90 persones.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a