Pons encara ha de disputar altres quatre proves al campionat.
15/01/2021 | 09:05
Dos ors per obrir l'Open de Catalunya
J.V.

Joan Lluís Pons va iniciar ahir amb bon peu la seva participació al Campionat de Catalunya Absolut Open. Ho va fer amb la consecució del primer lloc a les proves dels 200 metres estils i dels 200 metres papallona que va disputar en la primera jornada d’una campionat que s’allargarà fins diumenge.

Ahir dematí, en la prova dels 200 metres estils, el nedador solleric va registrar un temps de 2:04.34 per fer-se amb la primera posició d’aquesta modalitat. Àlex Castejón amb 2:06.18 i Sergio De Celis amb 2:06.49 l’acompanyaren en les posicions de podi.

Ja el capvespre va ser el torn de la prova dels 200 metres papallona. En aquesta ocasió la diferència respecte el segon classificat fou menor. Però, així i tot, Joan Lluís Pons va demostrar la seva superioritat i es va fer amb la segona medalla d’or de la jornada. Ho va fer amb una marca de 2:02.44, que li va permetre superar a Ferran Sire (2:03.46) i a Jofre Allande (2:06.59), segon i tercer classificat, respectivament.

Després d’aquest debut, Pons participarà demà als 200 metres braça, i ja diumenge encadenarà la seva participació a les proves dels 50 metres braça, els 100 metres papallona i els 200 metres lliures.

La cita catalana s’ha mantengut penjant d’un fil fins el darrer moment a causa de les restriccions sanitàries imposades per la Generalitat. Tot i això, quasi 600 esportistes podran participar finalment en una cita que està reunint els millors nedadors de l’actualitat. La piscina del Club Natació Terrassa és la seu del campionat.