Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 28 de febrer de 2021   |   23:27
 
Enquesta  
Creus que tornarà el peatge al Túnel de Sóller?


No
 
El Tren, quan es trobava en funcionament.
24/12/2020 | 11:43
El tren no té data per tornar a l'activitat
J.M.

El Ferrocarril de Sóller no té una data precisa per al retorn a l’activitat, que en tot cas dependrà de l’evolució de la pandèmia, la vacunació i la represa de l’activitat turística. Així ho manifestava aquesta setmana el president de la companyia, Óscar Mayol, que reconeixia que la incertesa manté en suspens tot allò que fa referència al turisme i els sectors que depenen d’ell.

Mentre tant, l’empresa continua treballant en el manteniment de les instal.lacions el parc mòbil. Operaris de la brigada estan duent a terme treballs de nivellació de la via que discorr entre Sóller i Palma per tal de deixar-la en condicions òptimes pel moment en què els trens surtin de les cotxeres. També aquests dies s’ha procedit a realitzar la poda anual dels plataners que guareixen l’estació de Sóller.

L’empresa té pendent d’executar els treballs de renovació de la platja de vies de la zona de cotxeres del tramvia. Es renovaran els riells i les travesses. També s’ha renovat un tram de via a la zona a Bunyola.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a