Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 24 de noviembre de 2020   |   04:19
 
Enquesta  
Són encertades les inversions que planteja l'equip de govern per a l'any 2021 que costaran 6 milions d'euros?


No
 
Grande, Darder i Vidal durant la reunió
29/10/2020 | 11:51
Acord per suspendre els talls elèctrics
saveu.cat

La distribuïdora U Energia i els Serveis Socials de l'Ajuntament han tancat un acord avui amb el qual es garanteix el proveïment elèctric durant els propers mesos a les famílies que tenen dificultats per pagar les factures de l'energia que consumeixen. L'acord afavorirà unes 400 famílies de Sóller que acumulen deutes d'electricitat, segons ha informat el regidor Carlos Darder.

Una reunió que han mantengut Joan Grande, director general d'U Energia (filial d'El Gas); Carlos Darder, regidor de Serveis Socials, i la tècnic del departament Xesca Vidal, ha servit per assolir un acord amb el qual la distribuïdora fixarà un pla perquè els abonats amb dificultats econòmiques puguin accedir a una flexibilització de les quotes en funció de la seva capacitat econòmica. A més, U Energia aplicarà una moratòria en els talls de subministre que, en una primera etapa, arribarà fins a mitjans de gener. El pla d'amortització dels pagaments es durà a terme de forma individualitzada.

El regidor ha manifestat que "es tracta d'un gran acord que pot evitar el tall del subministre a 400 llars de Sóller", a la vegada que ha afirmat que "l'acord amb U Energia garanteix que no es realitzaran talls aquests mesos i es fixa un pla de pagament amortitzat per cada família amb dificultats econòmiques". Darder s'ha mostrat "molt content amb l'acord assolit amb U Energia".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a