Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de juny de 2021   |   09:13
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
No es podrà sortir de les 00 hores a les 06 hores.
26/10/2020 | 19:34
El toc de queda s'endarrereix a la mitjanit
saveu.cat

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern Balear, Iago Negueruela, ha anunciat avui horabaixa als representants de la patronal del sector de la restauració i també als sindicats que el toc de queda s'endarrereix a les Illes Balears fins a la mitjanit. D'aquesta manera la impossibilitat de sortir al carrer excepte per motius justificats serà de les 00 hores fins les 06 hores, una hora menys del que inicialment s'havia aprovat.

El Govern Balear accedeix així a la petició llançada des del sector de la restauració, que es considera molt perjudicat per la mesura, tot i que el mateix Negueruela ha explicat que es tracta d'una prova i que si la situació no millora el confinament nocturn s'anirà avançant.

La mesura entrarà en vigor el més aviat possible, des del moment que es publiqui l'ordre en un BOIB extraordinari.

La rectificació esdevé tan sols un dia després que el president del Govern, Pedro Sánchez, hagi dictat un segon estat d'alarma per poder aprovar mesures contundents per lluitar contra la propagació de la covid-19. Les Illes Balears són una de les poques comunitats autònomes que suavitzen les mesures, en tant que ja n'hi ha algunes que el que han fet de forma immediata és precisament el contrari, endurir-les.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a