Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de juny de 2021   |   09:39
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
Mayol quan va jurar el càrrec, l'any 2019.
23/10/2020 | 08:34
Gori Mayol dimiteix com a regidor
SaVeu

Sorpresa política a l’Ajuntament de Sóller. El regidor de Més per Sóller Gori Mayol ha presentat la seva dimissió en un escrit que dimecres va presentar a les Cases de la Vila, per la qual cosa el partit que lidera Laura Celià perd un dels seus valors en alça.

Mayol va participar despús-ahir encara com a regidor a la sessió plenària del consistori solleric poc abans de formalitzar la renúncia a l’acta de regidor que va presentar al registre de les Cases de la Vila.

Mayol al.lega raons personals per fer efectiva la seva marxa de la política activa municipal, cosa que ha agafat per sorpresa a la classe política de Sóller en unes setmanes amb algunes turbulències, ja que fa unes setmanes Sebastià Aguiló va optar per partir de Ciutadans per discrepàncies amb la cúpula regional del partit.

Gori Mayol serà substituït molt possiblement per Gabriel Suau, que en les darreres eleccions municipals va ocupar el sisè lloc de la candidatura de Més per Sóller que va encapçalar Laura Celià. Més té quatre regidors en el consistori. El cinquè lloc estava reservat per Albert Ros, que ha renunciat a ocupar el lloc que deixa Mayol, motiu pel qual serà Suau qui finalment ocupi la seva cadira.

Gori Mayol, professionalment vinculat al món de la mar, es va estrenar en política al consistori de Fornalutx durant la legislatura 2015-2019 formant part de la candidatura del PSOE, un partit que va quedar a deu vots de llevar la majoria absoluta al Partit Popular. Després de passar per la política fornalutxenca des de la bancada de l’oposició, Mayol va donar el salt a Sóller i Més per Sóller el va fitxar situant-lo com a número dos de la candidatura a les eleccions celebrades el maig de 2019.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a