Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 24 de noviembre de 2020   |   05:08
 
Enquesta  
Són encertades les inversions que planteja l'equip de govern per a l'any 2021 que costaran 6 milions d'euros?


No
 
El mapa de les alertes per demà
24/09/2020 | 14:59
En alerta taronja per forts vents
saveu.cat

La Direcció general d’Emergències i Interior ha decretat l’Índex de Gravetat 1 (IG-1) del Pla Especial per fer front al risc de fenòmens meteorològics adversos (METEOBAL) davant la previsió de forts vents i fenòmens costaners a totes les Illes a partir de demà. Aquesta activació s’ha fet atenent a les informacions rebudes des de la delegació territorial a les Illes Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia que ha decretat l'alerta taronja.

Segons les esmentades previsions es preveuen ràfegues de vent de 100 quilòmetres per hora a la Serra de Tramuntana, Nord, Nord-est de Mallorca i Menorca i a les cotes més altes podran arribar als 140 quilòmetres per hora. A les zones costaneres les ones podran oscil·lar entre els 3 i els 5 metres a tot l’arxipèlag.

Davant aquest pronòstic, la Direcció General d’Emergències i Interior aconsella extremar les precaucions en els desplaçaments per carretera; evitar els llocs on pugui haver-hi despreniments de branques, murs i parets, tanques publicitàries, mobiliari urbà, cornises i edificis en construcció; allunyar-se de cables, reixes i objectes metàl·lics; no apropar-se a passeigs marítims i altres zones on trenquin les onades a prop; evitar practicar qualsevol tipus d'esport nàutic i, si tenen embarcació, assegurar el seu amarratge.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a