Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 21 de gener de 2021   |   19:03
 
Enquesta  
S’ha de fer l’edifici d’aparcaments del camí del Cingle, al Port?


No
 
El número d'infectats s'eleva a 43.
14/09/2020 | 08:18
Nou residents hospitalitzats per covid
saveu.cat

Un total de nou ancians interns de la residència Bell Entorn romanen hospitalitzats com a conseqüència del coronavirus. Aquest és el balanç d'un cap de setmana en el que el virus no ha donat treva al geriàtric solleric durant el qual ja s'han confirmat un total de 43 casos positius de covid.

Segons les dades a les que ha tengut accés aquest digital, a hores d'ara s'ha confirmatque un total de 31 residents han donat positiu, als quals s'hi han d'afegir els 12 treballadors que han resultat infectats. Un altre treballador està en aïllament preventiu. No es descarta que en les pròximes hores es puguin realitzar nous ingressos hospitalaris de majors.

La residència s'ha vist obligada a realitzar un procés de contractació exprés de treballadors per tal de cobrir les baixes dels treballadors infectats.

Per altra banda, l'Ajuntament ha proporcionat material sanitari a la residència, en concret 400 epis, segons ha explicat el regidor de Serveis Socials, Carlos Darder.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a