Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   12:40
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
Turistes francesos, avui al tramvia
09/09/2020 | 15:51
El turisme espanyol i francès persevera
saveu.cat

A pesar que els hotels van finiquitant la temporada de forma progressiva, alguns llocs d'afluència turística de Sóller encara reben la visita de turistes. Petits grups d'excursionistes i altres que contracten els serveis de tramvia encara es poden observar a Sóller, un municipi que també ha sofert la irregularitat d'una temporada que ha estat marcada pels efectes econòmics del coronavirus.

El turisme revelació d'enguany ha estat l'espanyol i el francès. Aquests dos mercats han registrat un notable increment en el fluxe de visitants a la vall en comparació a temporades anteriors durant les quals els alemanys i britànics suposaven l'aclaparadora majoria de visitants, segons han informat fonts del departament de Turisme i del Ferrocarril de Sóller.

El sector turístic no perd l'esperança i no descarta que cap a finals de setembre pugui millorar l'afluència de visitants, especialment amb la represa del tren. La suspensió de l'activitat del ferrocarril pels danys soferts a la via ha suposat un nou cop al sector.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a