Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   13:23
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Puig i Aguiló presentant el projecte, avui
09/09/2020 | 15:43
Rutes escolars per mostrar Sóller
saveu.cat

La Regidoria de Turisme ha presentat avui la primera de les rutes guiades que han estat dissenyades específicament per als escolars de les Balears. El recorregut urbà per Sóller té com a finalitat ensenyar, de forma didàctica i pedagògica, les principals característiques del municipi.

La primera d'aquestes rutes està centrada en el cicle de l'aigua i el cultiu del taronger, proposta a la que properament se n'hi aniram sumant altres com les dedicades al modernisme, entre d'altres.

La idea del projecte ha sorgit de Guillem Puig, funcionari del departament de Turisme, que s'ha encarregat de donar forma al projecte, preparar l'itinerari i el quadern de camp que disposaran els alumnes dels centres escolars que realitzin l'itinerari cultural. Segons ha explicat el propi autor, la idea de crear aquest primer recorregut sorgeix de la demanda que els centres escolars mallorquins han formulat a l'oficina d'informació turística.

A partir d'aquesta demanda, el departament que dirigeix el regidor Sebastià Aguiló, ha preparat la primera de les rutes que, a més, es podrà adaptar a infants d'infantil, primària i secundària, grups de caminants i clubs de tercera edat, entre d'altres. Aguiló ha qualificat el projecte "de molt necessari per donar a conèixer l'essència de Sóller a les persones que ens visiten", a la vegada que assenyalat que ja ha estat ofert a tots els centres escolars de Mallorca i que, properament, s'adaptarà per al grups d'adults.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a