Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   12:23
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
S'ubicarà a l'antiga escola del carrer de Santa Teresa.
05/09/2020 | 06:32
El casal de joves, a Santa Teresa
SaVeu

El casal de joves de Sóller tendrà una nova ubicació. Serà a l’edifici de l’escola del carrer de Santa Teresa on passarà a ocupar l’espai que fins fa pocs mesos era una guarderia.

Així ho ha acordat l’Ajuntament, que preveu dur a terme unes reformes interiors a la planta baixa de l’edifici per adaptar-lo als usos que tendrà d’aquí a poc temps. La regidora de Joventut, Mar Castañer (PP), ha explicat que l’Ajuntament ha decidit el canvi “per donar un espai més ampli al casal i als joves” aprofitant que “fa uns mesos es va tancar la guarderia de Santa Teresa”. A més de l’espai interior, que serà significativament més ampli que el que disposava a l’edifici de l’Hospital, el futur casal disposarà d’un pati on s’hi podran realitzar activitats lúdiques per al jovent del municipi, ha explicat la regidora.

El canvi d’emplaçament es durà a terme properament. Primer s’hauran de realitzar algunes obres a la sala per tal d’adaptar-la als nous usos. Posteriorment el casal ja podrà realitzar la mudança a les noves dependències del carrer de Santa Teresa.

El futur casal estarà regulat per una ordenança i s’adaptarà a la normativa que regula aquest tipus d’espai d’oci destinat a la població juvenil, ha explicat Mar Castañer, que confia que en properes setmanes els tècnics de Joventut puguin preparar la norma que passarà a regular el centre juvenil.

El casal estarà administrat per uns animadors juvenils que el municipi va contractar a través d’una empresa externa. Serà la mateixa que va promoure les activitats al casal instal.lat a l’Hospital, el qual va haver de tancar les portes quan va esclatar la pandèmia per coronavirus i es va declarar l’estat d’alarma.

Mar Castañer confia que dins el darrer trimestre d’aquest any les noves instal.lacions juvenils estiguin operatives i es reprengui l’activitat del casal.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a