Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 23 de gener de 2021   |   14:23
 
Enquesta  
Hauria d’autoritzar el Ministeri de Defensa l’accés públic controlat al cim del Puig Major?


No
 
La presentació de l'edició d'enguany.
27/07/2020 | 16:49
Arriba una nova edició d'En Vi-U
SaVeu

L'associació cultural Arrel'ART durà a terme durant el proper mes d'agost la cinquena edició del cicle En Vi-u, Tast d'Arts Escèniques de Sóller. Concretament, l'activitat es durà a terme els dies 7, 8, 14 i 15 d'agost.

Segons s'ha informat, el programa començarà el divendres 7 d'agost amb una gimcana familiar. Es tracta d'una de les novetats del programa d'enguany. El dia següent es durà a terme una sessió de teatre familiar al pati de Ses Escolàpies.

El 14 d'agost el programa continuarà amb una nit de dansa, moviment, vers i glosa. Finalment, el dissabte 15 d'agost es baixarà el teló al cicle amb una ruta teatral.

Per a l'edició d'enguany també s'ha programat una mostra fotogràfica dels grups teatrals de Sóller que es podrà veure del 7 al 25 d'agost als mostradors dels comerços del carrer de Sa Lluna.

L'organització ha recordat que la participació de públic serà limitada degut als aforaments que s'han establert per garantir les mesures de distanciament. A més, l'accés als recintes serà esglaonat, es disposarà gel hidroalcohòlic per als assistents i serà obligatori portar la mascareta.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a