Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 7 d'agost de 2020   |   23:32
 
Enquesta  
Han d’acceptar els ajuntaments la proposta del Govern central de cedir el superàvit a canvi de poder-ne gastar el 35% durant 2020 i 2021?


No
 
Un dels autobusos que ha presentat el Govern Balear.
23/07/2020 | 18:36
Els futurs busos funcionaran amb gas
SaVeu

El Govern balear ha presentat els nous busos de línia que entraran en funcionament a partir d’octubre que presenten com a principal novetat el funcionament amb gas natural en comptes del gasoil.

La concessionària de les línies de Sóller, el Grupo Ruíz, va presentar al costat del Govern els dos primers vehicles que funcionaran en proves durant uns mesos abans que s’incorporin al servei.

Els vehicles empren carrosseria de l’empresa gallega Castrosua. Incorporen nombroses millores i tecnologies de darrera generació, com ara sistema per a la prevenció d’accidents, pantalles interiors d’informació a l’usuari, preses USB, wiFi gratuït, s istema per al transport de 2 bicicletes a l’interior del bus, doble rampa elèctrica i manual per facilitar l’accés de cadires de rodes i cotxets d’infants, càmeres de seguretat, desfibrilador, higienitzador d’aire o mampara de seguretat antivandàlica.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a